Elfelf0 ZeynepNur5274 bnm sağımda duuruyor hep . Ultrosn pek yok malesef devlet takipliyim oda hep kafasını çekip verdi bitane vardı bulabilirsem paylaşırım
ZeynepNur5274 Elfelf0 eğer 6-7 haftalık fotoysa kız canım Doğum tarihin adet tarihn nezaman yaş hesabınada bakalım Bu arada benm en yakın arkadaşıma erkek kız en son doğuma yakın erkek dediler ve prensesimiz oldu 🥰
Aleynacamoglu Havvaa93 Canım bak ben bi kaç defa daha özel doktora gittim hepsi erkek diyor 😂korkmaa 🥰🙈
Havvaa93 Aleynacamoglu Bitane kızım var çok şükür bide erkek bebeğini merak ediyorum 🙈 tecrubesini yaşamak istiyorum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Elfelf0 ZeynepNur5274 30 a kadar kız dediler şuan 35 iz erkek diyolar bakalım ne olucak bizde çok merak ediyoruz . 01.06.1997 doğum tarihim 17 Kasım son adet tarihim . 😂
Elfelf0 ZeynepNur5274 ama renkli bsyle baktılar 30 da şu kan akışı görünen ultrosn varya orda testislerini görmüştük 🤔
Aleynacamoglu _Buse_0505 Canım ben sordum detaylı da kordon olabilirmi diye bu renkli bişey yapiyorlar (mavi kırmızı oluyor) onu yaptı kesinlikle kordon değil cinsel organı dedi 🙃 ki dünde renkliye gittik ordada gösterdi zaten💙
MucizemMart Aleynacamoglu hmm erkenmis o zmn zaten. Benim doktorum 16da bile kesin konusamam dedi 20de ogrenicem insallah meraktan gunler gecmiyo
Aleynacamoglu MucizemMart Aynen erkendi ama nebilim yani doktorumada güvendiğim icin inandım hemen sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 🌸