Ergvn Myasminn bana da iyi niyetlerinizi yollayın belki bana da denk gelir böyle değişiklik, zor ama:)) sağlık ve hayırlısıyla tabi ki…
Aleynacamoglu hatice_x İnşallah sağlıklı hayırlı bi evlat olur gerisi hiç önemli değil 🥰🌸 Allah gönlünüze göre versin inşallah
Mhmt1234 Hanımlar bizde soktayiz dün detaylida erkek olduğunu öğrendik bizde soktayiz üç kızım var di bunada kız dediler 22 haftaya kadar şuan kim erkek kim kız demişti bilmiyorum ama çok heycanliyim
Aleynacamoglu Mhmt1234 😂😂 yaa aynı kendimi hatırladım allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Elifkskl Aleynacamoglu kordon gibi kız çünkü poposuna doğru gidiyor ben kıza benzettim bizim pipi resmi de böyle değil bilemedim 😄
Aleynacamoglu Elifkskl Doktordan daha mi iyi bilceksin ? Anliyamadım 😅 saklamış işte paşam dünde gösterdi ondan öncede gösterdi
Aleynacamoglu Elifkskl Jsjsjshsj he he tamam hadi olur 3 tane özel doktordan daha iyi daha iyi biliyormuşsunuz gibi konuşuyorsunuz. Ne alaka nekadar gıcık bi yapınız var madem benzetemedin cık tartışmadan benim tartışmama dahil olmayın
Aleynacamoglu ZeynepNur5274 ilk defa duydumm 🥹 ya benim icin önemli olan sağlıklı olması gerisi hiç önemli değil gercekden Kızım olsaydıda bi bukadar sevinirdim hata kız dediler diye isimli hastane çıkışı fln yaptırdım da bakalım hayırlısı belki ikinciye nasip olur🥰