Aleynacamoglu Arkadaşlar çok şaşkınım ne diceğmi bilmiyorum bugün detaylıya girdik prensesim değilde prensim olcağına öğrendik 23 haftalığız başına gelen varmı ? İnanmayıp 10 defa sormuşumdur doktora ve 100% erkek dedi😅💙 oğlumun pipisi🤣
Myasminn Aleynacamoglu şanslısın ki detaylıda göstermiş kendisini 😂 bana detaylıda vs 8 ay boyunca kız dediler 32.haftada erkek olduğunu öğrendim 😂
annesi53 Aleynacamoglu banada 11. Haftada erkek dediler dün gittim 15. Haftada kız dedi doktor biz şok :) hayırlı uğurlu olsun canım
Aleynacamoglu Myasminn 😂😂 aynen yaa başda uyuodu ama yinede pozisoyunu uygundu allahdan sonradan gezdim biraz hareket ettim tekrar girdim herşey belliydi çok şükür çokda sağlıklı💙
Cansu2 Aleynacamoglu orası öyle canım saglıklı sıhatli olsun gerisi önemli degil şimdi senden bir feyz almadım değil 😀
Eksijelibon Aleynacamoglu hahaha pipisi ben burdayım diyor. Hayırlı olsun canım😃 bizimde erkek ama hep erkekti 13 den beri değişmedi dahada değişmez heralde 27 hafta içindeyiz
AsyA_34 Aleynacamoglu Bende 13 haftalık hamileyim dün öğrendim oğluşum oluyor doktor net %100 dedi sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻💙
Aleynacamoglu Tusse18 Sağol canım detaylıdan sonra değişceğni sanmiyorum ama bişey almayıda korkuyorum allahdan herşeyi kıza erkeğe uygun almışdım 😂💙