Burnumageliyoduslkmsn Zumzugukodummuzzingillatirim yukarda attım sancimi anlıyorsan baksana bugün gelirmi sjsjssjd
Zumzugukodummuzzingillatirim Burnumageliyoduslkmsn aşkım çok anlamam ama sancın var. Düzenli gibide… Hadi bakalım doğur görelim…
ms_annisko Burnumageliyoduslkmsn dayanabildiğiniz kadar sıcak suyun altına girin bel bölgenize biraz sıcak su tutun ve sıcak su altında squat da öneriliyor genelde
Kalbiimde2can Burnumageliyoduslkmsn yok asko azalmaz sicak suya gir belden asagina su tut rahmini yumusatir acilmaya iyi gelir cikincada squat yap ve cömel 🤲🏻❤️ bende doktordayim simdi sira beklerken ona sordum😅
Selmapiskin Burnumageliyoduslkmsn sancını rahatlatır. Ve kasların gevşer daha iyi olur. Bu arada sancılar hiç zorlamıyor mu seni
ms_annisko Burnumageliyoduslkmsn sancılar yavaş yavaş düzene giriyor gibi ilerleyen zamanlarda biraz daha artmaya başlar acı eşiğiniz çok düşük değilse şu an hissetmiyor olabilirsiniz hafif geliyordur muhtemelen, hayırla sağlıkla kavusun inşaallah 🌸
_nigarr24_ Burnumageliyoduslkmsn ay çok şükür nasıl mutlu oldum sanki kendim doğuruyorum😅Hadi bir avazda🩷
Burnumageliyoduslkmsn ms_annisko ya sancım giderse diye korktum dayanabildigim Kadar isittim bekledim sıcak su torbası bacak arasına koy demişti görümcem onu yapacağım şimdi
ms_annisko Burnumageliyoduslkmsn Allahın izniyle bu saatten sonra gitmez gibi duruyor çünkü düzene girmeye çalışan sancılar gibi geldi bana 🌺
Sena00 Burnumageliyoduslkmsn sıcak suyun altında belinize masaj yaptırın sancım gider diye korkmayın asıl stres sıkıntı yaparsanız sanciniz gider bol çömelip kalkın hayırlısıyla gelsin minnoş kız 🌸
cauuv1 Burnumageliyoduslkmsn gözün aydın kanka şükür yaniii aşırı sevindim kendim doguruyor gibi hissettimm hadi insallah bu sefer olacak güzel haberlerini de ileet saglıkla gelsin inatçı kuzu🥰🥰😅😅🙏🙏
cocuklarimcanim Burnumageliyoduslkmsn tövbe de aklına geldikçe çak bitane ağzının üstüne bugün bu uşak doğacak kendime inanıyorum diye evrene olumlu mesajlar yay