Cicegim38 Burnumageliyoduslkmsn ayyy RABBİM Bİ AVAZDA KURTARSİN COK SEVDİNİM İNSALLAH KOLAY DOGUMLA KURTULURSUN 18 GUN KALDİ UYGULAMAYA GORE BİZEDE DUALARİM SENİNLE VE TUM DOGUM YAPCAK HAMİŞLERLE😁🤰🏻🤍🤍
Mustafayigitvebeytugannesi Zumzugukodummuzzingillatirim hahaa kız seni yaa 😅😅 Allah’ım iyiliğini versin uzun ömürler versin inşallah 🤲🌺
Mutluemos Burnumageliyoduslkmsn ne parçası tövbe tövbe 😂😂 ablama bak be doğumu da çetrefilli iseyecem demiştin bir üst kademeye yükselmiş 😂😂
Cicegim38 Burnumageliyoduslkmsn dogum.nasil gecti ve dogumda kolaymiydi bende normal istyorum da zorlugu kolayligi toparlanma suren nasil gecti
beyzacmvrc Burnumageliyoduslkmsn oyyyy çok şükür 😍😍 rabbim analı babalı büyütsün emzirmeye kalktım hemen bakayım dedim ❣️ Hosgelmis sefalar getirmiş 🌼 Rabbim analı babalı büyütsün vatanına milletine sizlere hayırlı evlat olsun rabbim yolundan ayırmasın inşallah 💕☺️
Mine16 Burnumageliyoduslkmsn Gözün aydın canım 😍😍☺️ kendini toparlayınca hemen bize anlat nasıl oldu neler hissettin 😍😍😍 ve bebişi merak ediyoruz
Eylulmom_ Burnumageliyoduslkmsn gözünaydın canım benim nasıl merak ettik seni valla iyimisin meva kuş nasıl 🌸
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Burnumageliyoduslkmsn tililililililili 🤣🤣🤣🤣🤣 sonunda doğurdun kız çok şükür Allah’a 🥹 Rabb’im sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin Meva hanıma sağlıcakla büyüt bebeni, bizim yerimize de mis kokusunu içine çek 🫶🏻🩷