Bet1 Burnumageliyoduslkmsn ahah evet o şu gelme sesi gerçek tabi bildiğin kapaklarin açılma sesi gibi ses gelip su fışkırıyor 😂 hayırlısıyla hadi bakalım
Kubra2423 Burnumageliyoduslkmsn RABBİM gönlünce istediğin gibi sağlicakla kucağina almayı nasip etsin🤲🏻🤍 çok sevindim 🥹
Mavidunyamm Deletedmom_116 yok vallahi ciddiyim 2 dk sonra da dogurmustum ✨ Rekorlar kitabına girecek durum yok ki telefona izin verdiler sancı çekerken annemle görüntülü konuşuyordum , gorumcelerimle de mesajlasiyordum aynı anda jfhsjdbskj
Busraa-aa Kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam Forum açmak istemedim kalabalık yapmak istemiyorum eşim nargile içiyorda dumanın kokusu geliyor bi Zararı olur mu 13+2 haftalık şuan bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
27ozlem Busraa-aa nargilenin sigaradan 10 kat daha zararlı olduğunu düşünürsek dumanı da zararlıdır büyük ihtimal o yüzden dumanından uzak durmanı tavsiye ederim
Kalbiimde2can Burnumageliyoduslkmsn bekliyoruzzz meva prensesiiii ne cok beklettin beeee hadi saglicakla gel insallahh😍❤️🥰🤲🏻