Glbnn2 Gece kasık ağrısı ve kramptan yatamadım şimdide bel ağrım var fazlasıyla bacaklarıma vuruyo ağrısı benim gibi olan varmı
stravwery Glbnn2 malesef bende 37+5haftaligim bel ağrısı 34 haftadan bu yana hep var Allah’ım bir an önce sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin
Haticezk Glbnn2 ben 39 haftadayım bende de bel kasık ve üst bacağa vuran şiddetli ağrılar oluyor masajla falan geçmiyor yarın kontrolüm var doktora soracağım bakalım nst den falanda belli olur sancı mıymış değil miymiş yarın yazarım buraya 😅
Glbnn2 Badem_gozlum_ nst de sancım biraz çıkıyor. Pozisyonu almış ama kafası kanalda değildi geçen cuma günü. Bu iki gündür çok fena ağrılarım var
Glbnn2 stravwery benimkisi pozsiyonu aldı ama kanala girmedi. Doktorum her an gelebilir dedi bana suyun gelebilir sancı şöyle birşeydir diye hep anlattı. Bu iki gündür çok fena ağrım var ama su gelmiyo nişanda yok
stravwery Glbnn2 benim rahim ağzı kısalığı varmış yatisim yapılmıştı açılmam var diye bakalım yarın kontrolüm var doktorumuz ne dicek acaba
Glbnn2 Badem_gozlum_ inşallah vaktinde gelsin de çok kötü uzandigim da bile geçmiyen bel ve kasık ağrım var
Haticezk Glbnn2 sancım hiç yoktu nst de canım doktor bu haftalarda o ağrılar olur sancıyla ilgisi yok onların dedi sancı girip çıkan şiddetli ve düzenli bir şey onu anlarsın zaten dedi