Evinaram Mervema ama bu şekilde rahim ağzı kısalınca erken Doğum riski oluyor doktorunuz gerekli görmüş ki vermiş hemen kullanmaya başlayın
Evinaram Mervema bu arada sadece kanaması olanlar kullanmıyor ki birçok hamile progestan kullanıyor hatta ben 12 haftaya kadar iğnesini kullandım
Susam_Annesi Merhaba gecmis olsun hepinize nasil anladiniz rahim agzi genisligini? Doktor bu haftalarda muayane mi ediyor
Songul2610 Evinaram canım bsey ögrenmek istiyorum rahim agzi kisaligı nasil anlasiliyo alttan muayene oluncamı yoksa karından bakilinca mı anlasilir.. bide ayrintili ultrasonda alttan mi bakiliyo
Chan Geçen hafta 37 mm olduğunu öğrendim ve doktor bana 25 mm altına sıkıntı diyoruz dedi. 34 mmde doktorunun neden progestan verdiğini anlayamadım :/
[silindi] Chan benimde 28 mm çıktı. Doktorum 1 ay sonra kontrole gel o zaman tekrar bakarız dedi. İlişkiye girme ve yorulma çok dedi başka herhangi birşeyde bulunmadı. Yani 34lere ilaç verdiklerini duyunca baya tedirgin oldum başta bu kdr ciddiye almamıştım
Selenaygur Evinaram ben 20. Haftadaym ama detayli ultrason ve doktor kontrolum 22. Haftama denk gelicek bana hic rahim agziyla ilgili bisey soylenmedi ne zaman bakiliyo o ???
Totuu Benimki 22de 3.3du,ama doktor iyi,bir problem yok dedi.27haftalikta gittigimde 3.2olmusdu,yine de bir problem olmadigini soyledi
Deki kizlar benim de 24 haftadan 30 mm su an 29 haftayim progestan kulaniyorum surekli yaiyorum ve wc ve yemek icin kalkiyorum is yasak merdiven yasak surekli ddinlenin cok onemli cunku annemler 250 km uzakta 2 aydir gidmiyorum zaten dogana kadar da gidemicem moralim cok bozuk ama bebek icin katlaniyorum isten de rapor aldim yatiyorum surekli .
Hanus Evinaram siz özele mi gidiyorsunuz? Devlet pek bilgi vermiyor ben de hiç sormadım bu soruyu açıkçası. Sormalı mıyım?
Hanus Hanus Alttan muayene olmak gerekiyormuş. Doğuma yakın bir zaman diliminde yaparlar herhalde. İnsallahhh Normal dogum nasip olur cümlemize.
Ftmskry Evinaram rahim agzi uzunluguna kacinci haftada bakiliyor ve nasil bakiliyor kizlar ilk gebeligim bilmiyorumda
Zeliha66 Mervema nasıl yani ya ilacı neden kullanımıyosunuz cok cok riskli bi ölcü allah korusun heran dogum gerceklesebilir serklaj yaptırsanız hemen ilacınıda hic ihmal etme🙇♀️
Evinaram Songul2610 benimkini normal muayenede ölçtü ama detaylı ultrason zamanında alttan ölçüm yapılıyor normal detaylı ultrason karından bakılıyor