Kubare134 ErenimBenim başının ayaklarının nerde olduğunu nasıl anlıyorsunuz ben hiç anlamadım eli nerde kafası nerde
ErenimBenim Kubare134 20.haftadan beri başı solda dogum pozisyonunda . poposunu sırtını dışarı bi dayıyor göbeğimin ordan elleyince elini ayagını hissediyorum
birgaripana_ elifserra00 son zamanlarda insin de şimdilik yukarda kalması iyi bence 😄 benim oğlan nereye vuruyorsa alttan hissediyorum cok gıcık bi his 😁
Limeekce Kubare134 ben 25te mideme doğru ıfak hareketler hissettim şimdi 27yim midem de daha net hareketler hissediyorum ve göbek deliğimin çevresinde yan yattığımda ne tarafa döndüysem oralarda yanlarımda hissediyorum.tekmeleri artık çok belirgin oturduğunuz yerden göbeğimi in oynamasını görebilirsiniz
AsELinAnneSi__ Kubare134 kizlar benimde 15 haftaligim genelde babası sevdiğinde minik minik elektriklenme gibi oluyor icerde bebiş midir çok heyecanlıyım ilk hareketleri için 😅🐣🌼🤔
AsELinAnneSi__ ErenimBenim ilk bebek olunca heycanliyimmm çok teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin miniklerimiz 🐣❤️
ilaydailem AleynaResul benimde başından beri soldan kontrol ediyor doktor hep şuan 39.haftamdayım hala solda kızım 🥰
AleynaResul ilaydailem bana kız derse şok olurum sanırım nerde okuduysam soldaysa erkek diyolar ki benimde içimden öyle geçiyo büyük bi şok yaşarım cidden 😂 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🫶🏻
Ecmelllsx Kubare134 10+4 olduk en başından beri hep sol tarafımda hissediyorum o tarafa yatınca ağrıyo hatta 😄
Kediler 29 haftalık, sanırım dans ediyor. Aynı anda hem mide hem karaciğer hizasında ritmik darbeler yiyorum. Gecenin 3′ünde olmasa ben de bu dansa eşlik ederdim ama uyumak için sakinleşmesini bekliyorum mecburen 🙈
MelikeKurtulan29 ErenimBenim ErenimBenim ayy aşağıda olması dahami iyi sanki bugün resmen yukarıda hep nefes almak yatmak baya zormuş 😁😁
ErenimBenim MelikeKurtulan29 o zamanda wc yolu çok görünüyor ama nefes sorunum yok evet oğlumda bu aylarda zor nefes alıyordum yukarda oldugundan
262223-- Kubare134 25+1 olduk her yerde hissediyorum genelde göbek deliğinin altında oynuyor ama tekme atıyor