Pamugumgeliyor Sdkml bende 32 haftaligim bu soruyu sorcaktim belimde sabahtan beri bi sanci var. Hic dogum yapmadigim icin dogum sancisini felanda bilmiyorum. Bu belimdeki sanci neyin nesi acaba
cemilev Sdkml Sancı belden kalçaya yayılıyor kasiklara falan vuruyor regl agrisi gibi eğer çocuk kanala girdiyse sürekli arka tarafta baskı Gaz sancısı regl sancısı hepsi birbirine karışıyor gerçek sancı da ve uzun sürüyor birde sürekli lavaboya gitme hissi
Sirvanaydiner Sdkml ya bende 35 haftalığım benimde sık sancılarım oluyo ama yalancı sancı olduğunu düşünüyorum😏
Caglasmsk Bikac gün önce bende post acmistim öyleydi cok agriyordu. 1 gün boyunca hic geçmedi ağrıdı. Daha sonra gece uyuyunca sabah kalktgmda bisey yoktu. Ama cogu kişi sanci da olabilir demişti. Dikkatlide olmak gerekiyor aslinda.
Sdkml cemilev ara ara geçiyo ama baskı falan yokta kuyruk sokumunun orda belimde sancı oluyo rahim de baskı oluyo oda drm normal demişti
cemilev Sdkml Yalancı sancı olabilir cnm Doğum sancısı geçmiyormuş çünkü digerleri normal Allah yardımcımız olsun cnm
Selmayakup Ev işi yaptigim zaman benimde belimde çok ağrı oluyor baya kendime gelemiyorum öyle bisey olabilir mi acaba seninkiide
Sdkml Selmayakup yok canım benim erken Doğum riskim var hep yatıyorum dün biraz hareket ettim ama çok az oda