Burnumageliyoduslkmsn defneemom aşko yemek yiyim diye birde kocamın üzerine saldılar beni zjzjjz açılmam başlamış çok şükür 😍😍😍
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Sen git çok burdan yuruu 😂😂dediklerimi uygula hadi hadi çenen avilmasin aşağı acilsin sjsjs
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_103 ay harikayim getirin sizin yerinize de ben dogurayimm doğuma girecek diye daha mutlu olbilicek birini goremezsiniz
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Gelinime şöyle benim oğlana mesaj yollasin ben geliyorum bak kaparlar nerdesin Aşkomm diye♥️😂😂😂😂😂
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn ayy hadi bi avazda pırtlat artık valla halay çekcem şimdi evin içinde akskakskak
motherlion01 Burnumageliyoduslkmsn yok bacım sen kendi yerine doğur bir 41 haftayı daha kaldıramaz bu forum 😂😂
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Ohoo geç kaldın süs sen yürü karnını doyur sonraisni bilirsin hadi hadii 😂😂
Sacmalama_engiinn Deletedmom_103 bugün karga bokunu yemeden uyandım Afiyet olsun hshdjd Deletedmom_103 misafir gelcekti sözde bekleyemedşm Ne kadar misafirperversin ne zaman sorsam misafir geliyor hdgdhd beni de misafir et
Selmapiskin Deletedmom_116 ayyy ciddi misin ❤️❤️❤️ dua ederiz Tabiki bize güzel haberler ver. Şuan çok heyecanlandım
Selmapiskin Burnumageliyoduslkmsn vaktini beklemiş hanım Efendi. Geç kalmadı bi kere o istediği zamanda gelcek 😂😂
Sacmalama_engiinn Burnumageliyoduslkmsn keçi son anda kurtardı seni suniden jsjdjsn snaci çekerken nasıl msj atıyon
Deletedmom_103 Sacmalama_engiinn Yedikten sonra: ay anne midem bulandı diyip evime iniş şeklim akakakkska