Merhaba 🙃 geçen hafta pazartesi sezeryan doğum yaptım kendimce gerekli gereksiz şeyleri yazıp doğum yapacak olan annelere belki yardımcı olurum diye düşündüm. Kesinlikle depend alın , benim baya kanamam oldu ve çok rahat ettim depend kullanınca ekstra iç çamaşırına gerek olmuyor 80 kiloyla doğuma girdim L beden almıştım gayet rahat oldu . Gümüş kapak aldım ama çoğu kişinin aksine ben hiçbir faydasını görmedim gümüş kapak yerine lansinoh lanolin krem alırsanız çok çok daha memnun kalırsınız . Göğüslerim ikinci günden sonra yara oldu emzirirken sağarken çok acıyordu gümüş kapağı biraz kullandım baktım işe yaramıyor kremi aldım ve ikinci kullanımda iyileşti . Mutlaka göğüs pedi alın süt tişörtlere kadar çıkıyor yoksa devamlı üst değiştirmek zorunda kalıyorsunuz . Bebiş için bana çok fazla küçük şeyler alma dediler ama dinlemeyin maddi durumunuz yettiğince 3lü 5li hastane çıkışı alın 0-3 ay takımlar oğluma aşırı büyük geliyor , hastane çıkışları tam oluyor , kusup ettiği için sık değişiyor ve yetmiyor haliyle . Törpü olarak elektrikli törpüyü tavsiye ederim çok basit şekilde tırnaklarını törpüledim korkmadan . Sütü arttırmak için en önemli şey dinlenmek ve bol sıvı tüketmek ben aynı zamanda lactamil emziren anneler için sütlü içecekten aldım ve bol bol hoşaf içtim çok faydasını gördüm . Sağım yapmak sütü çok arttırıyor mutlaka bir pompa edinin ben uygun fiyatlı olduğu için kiwi marka almıştım çok memnunum , sağdıkça göğüslerim doldu sütüm arttı . aklıma gelenler bunlar sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz 🥹🧡