Mltsnl Sareee39 yaaa inşlllah belli olur bu kez ☺️ insta eşiminkini kullanıyorum urfada öyle pek sosyal medya açmak istemedim ☺️
Sareee39 Mltsnl ay en güzelini yapmışsın valla açmamak en iyisi senin randevu tarihin ne zaman canım ?
Glyszr09 Zehross03 Ayyy Başak istemiyorum zaten 1 kızım 9.9 diğer kızım 16.9 2 Başak yetip artıyor 3. Başak kaldıramaz bu bünye 😂😂
Sareee39 Mltsnl benim de Salı günü randevum bi de bu gidişimde bu kız erkek olmuş dermiş ben şok bayılırım heralde tek korkum o 😂😂
Mariyete 3_fistikannesi var valla keşke hemen geçse zamanda gelse diyorum artık bu arada siz hastane için neler koydunuz
Ilba_34 Cigdemalbayrak benim ilk gebeliğim o yüzden nasıl olur sonu bilmiyorum ama normal olsun diye telkin ediyorum kendime hep 😁
Cigdemalbayrak Ilba_34 inş bende normal için çok uğraşmıştım ama son zamana kadar belli olmuyor malesef hayırlısı olsun hakkınızda herşey kalbinize göre olsun
Fadik2134 -EdaOzdenn- evet çıkıyor ama ben bi ağrı falan hissetmiyorum bazen sadece regl ağrısı gibi ağrım oluyor.