Gulsed1 Glyszr09 Sezeryan olunca o kadar tarih olarak fark edıyor mu Birde bu kadar erken gün verıyor mu benımde 26 Ekim gıbı demişlerde benımde sezeryan doğum olucak
Papatyagbsn Gulsed1 bebek ters diyolar gostermiyor diyorlar cinsiyet yüzünden sabit bir doktorum bile yok 😂
Mariyete 3_fistikannesi aynı bende 26+5 de 1000 gr dedi iyi o zaman ya peki şeker yüklemesi yaptınız mı
Mariyete 3_fistikannesi çok iyi oldu en azından bir şey olursa sorarım size birde 2. Tetenoz aşısını oldunuz mu
3_fistikannesi Mariyete aynen bebek doğunca da takip edelim gelişimlerini falan inşallah. Yok ilk doğumlarımda yaptırdım o yüzden bunda gerek olmuyormuş. Sen yaptırdın mı şeker ve tetenoz bide senin ilk mi
Mariyete 3_fistikannesi evet ilk.. tarama herşeyi yaptırdım ama şekeri yaptırmak istemiyorum birde 2 doz aşı oluyormuş ben ilkini yaptım ikinci baban kemoterapi görüyor onu görmeye gittim kaçırdım açıkçası o yüzden şimdi gitsem sorun olur mu bilmiyorum
Aysegulgnc Nrfsn46 bizimkinin 40 haftası 29 kasımda bitiyor ama sezaryen olacağım için ne kadar erken alırlar bilmiyorum
3_fistikannesi Mariyete valla ben şekeri doktora bıraktım oda ben hiç bir hastam öneriyorum onun yerine açlık şekerine bakuldı