Belginylmz Emire01 İnşallah hayırlısı olur normal düşünüyorum Ocak 3 görürüm belkide eğer bı skinti felan olupta normal doguramazsam sezeryan olursam aralikda dogrurum hayırlısı neyse Allah’ım onu masip etsin insalla 😌
Emire01 Belginylmz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 benim sezeryanla olacak mecburi sebeplerden dolayı. Ozaman ocağı beklemez dediğin gibi. Herşeyin hayırlısı yeetrki sağlıkla gelsinler bebeklerimiz. Sizin ilk gebelik mi
Ranakzrn Nrfsn46 22 agustos dedi doktor bakalim erken mi yoksa gec mi gelecek erkek olucak benimki erkek gec dogar diye duyuyorum hayirlisi
nilufer-klc Nrfsn46 vala bemimkide Eylül’de kaçı blm onu nasol hesaplıyoruz ilk gebeligim olduğu için fazla bi bilgim yok
Sevcantgrl Merveftm bende canım calla sorma bugün kontrolüm vardı salı gel gün verecem dedi sezeryan hayırlısıyla bakalm ne zamana verecek
Filedna Fadik2134 bende gebelik şekeri olduğu için 38 e girdiğin gibi alıcam dedi belirti olsun olmasın🙈 zaten kızımda da 40 a kadar bekledik hiç belirti olmayınca sezeryan istedim, buda öecburi sezeryan🥰🥰