Eslemim34 Merhaba Kızlar 11 aylık kızım var 2. Bebeği düşünüyoruz beraber büyüsünler istiyorum 2 çocukdan sonra da düşünmüyorum. tabi ne olcağı belli değil. Dün regl günümdü ve olmadım bi belirti yok şuanda acaba test yapsam çıkar mı? Veya biraz beklesem mi?
guzelanne01_ Eslemim34 çok tebrik ederim canım gerçekten helal olsun diyorum🤦🏻♀️kızım 12 yaşında yıllar sonra hamile kaldım dedim arka arkaya olanları yada 3 ,4 çoçuğu olan anneler resmen pelerinli kahraman bana göre🫣🫣 Gününde geçme olmuyorsa bir test al yap düzensizse bekle
Eslemim34 guzelanne01_ Teşekkür ederim☺️ aslında 1 gün falan gecikme oluyordu bazen ama hani karın ağrım oluyordu önceden şimdi öyle bi ağrı olmayınca acaba mı diyorum☺️ kızım çok sakin bi bebek maşallah o yüzden bu rahatlık herhalde 😂 2. De onun gibi olur inşallah
__mom1 Ben de şuan hamileyim ilk çocuğa benim kardeşimle aramda 8 yaş var bence çok kötü bir şey. Onun için maks 2-3 yaş diye düşünüyorum hep yaş farkını inşallah benim kız da uslu olur fikrim değişmez 😅
Eslemim34 __mom1 Ben şöyle düşünüyorum daha gencim 2 çocuktan sonra düşünmüyorum hani onları büyütüp kendimle ilgilencm artık. Mesela kızım 11 aylık o atıyorum 5 yaşına geldiğin de 2. Düşünsem tam büyüttük rahatım derken yeni bi yola girmiş oluyorum en iysi tek seferde biraz zorluk çekmek 💁♀️🥹
Eslemim34 Meli-sa Hayır dışarı çıkamadım ama daha regl de olmadım kızım uyuyor o uyanınca çıkarım inşallah