waldorfb Alimenur Göbeğim dimdik yukarıdaydı ve göğüslerimin altındaydı ertesi gün doğum yaptım bence her zaman alakası olmayabiliyor 😂
en_guzel_emanetlerim Alimenur 35 haftalık olduk 1 hafta oldu aşağı ineli göbek deliğinden bile çok belli
Alimenur Deletedmom_116 seninki istisna anam inanmıyom ben seninkine😅 Dün falan bir miden bulanıyodu anlatamam 2 3 haftadır hafif olan bulantı geri gelmeye başladı sanki
Alimenur Deletedmom_116 ay çok çektim ondan ya öyle böyle deil resmen bak sana şöyle diyim karnım aç bişey yiyemiyom diye benimki çorba içmeye götürmüştü bamyayı seviyom diye bi kaşık içemedim bile ne kadar zordu allahım hatırlamak istemiyorum ya
Alimenur Deletedmom_116 yok çok şükür o derece deilim öyle olsa yine kilo vermeye başlarım sırf onun için 7 kilo vermiştim ben
Alimenur Sacmalama_engiinn inşallah anasına çekmesin de benim gibi olursa inatçı babasına çeker inşallah
Sacmalama_engiinn Deletedmom_116 alıştırsın kendini şimdiden canım sonra bekleyip durmasın jdhdjdj gelmedi diye
Alimenur Deletedmom_116 sizler olduğunuz sürece bende doğuramıycam valla Yarın belli olur ne olup olmayacağı