Elifnurkarasu Sabah hastanedeydim 34+4 günlük hamileyim 1 haftadır ishalim var 2 gündür de kusma ve kramplar karnımda yanlarımda midemde sancılar ağrılar var sabah gittiğimde 2 tane serum yapıldı idrarda birşey çıkmadı doktorum bebekte bir sorun olmadığı söyledi en azından 36.cı haftaya kadar bol bol sıvı tüketerek çekmem gerektiğini söyledi ama ben dayanamıyorum ilaçların etkisi geçti sanırım ve tekrar başladı şimdi ölüyorum bebek hareket ettikçe daha da çoğalıyor ara ara fenalaşıyor ağlaya ağlaya kusuyorum ve dayanamıyorum 😭
Ruyaaa Elifnurkarasu ya ben 7 haftaliktan beri kusuyorum artik ondan vazgectim. 2 gundur de ishalim var ama yeni post actim bende dogum belirltisi olabilirmi diye cunku bazi postlarda denk geldim dogumdan once ishal oldum falan yaziyorlardi. Bilmiyorum bakalim nolacak 36+5..
Elifnurkarasu Ne yapacağım bilemiyorum aranızda böyle olan varmı ya da bir fikir verebilecek hastaneye tekrar mı gitsem doktorum çekmen lazım şuan bebekte bir sorun yok diyor lütfen yarım edin çok kötüyüm dayanılacak gibi değil :((
Elifnurkarasu Ruyaaa canım ben gittim bebeği muyene etti birşey çıkmayınca şuan birşey yok bağırsaklarınla gazla ya da mideyle alakaşı birşey olabilir şuan bir sıkıntı yok ded 2 serum yaptırdı mide bulantısı ve ağrı kesici ilaç katalar gönderdi
Asdfgh Bende oyle yım bir haftadır ve ölüyorum sancı dan bugun gttım dahılıyeye oda gastoentorolojıye sevk etti kan verdim ıdrar ve diski ormegı verdım yarın goısterıkcek sonucum canm ama hcbırsekıkde gecmeden bıseydı kendi doktorum bugun reflor diye kapsul ilac verdı bıtane ıctım rahatladım braz olsun ıcınde 10 tane var zaten bence muhakkak kadın dogum una soyle bunu sana da yazar belki bende senin gbı başlık açmıştım cok zor anlıyorum seni salgın var sanırım 36 dayım bende
Asdfgh Ben agrıyo dogum sancısı sanmıştım hatta 5 dakikada bir sancı gryor kasılıyor cok kotu o agrı bıkıyorum valla kac kez acılık olduk Bı haftadır hala daha oyle yım bugun Allahtan doktor ilac verdı BKalım ne olur