--Pinar-- 6+1 de kontrole gideceğim keseyi ve bebeği görebilir miyim. Kalp atışı en erken ne zaman duyulur
incinur0102 --Pinar-- keseyi görebilirsin ama kalp atışıni bu haftalarda duyanda var duymayanda.Ben 8.haftamin ortasında duydum kalp atışını
simaymasalim --Pinar-- kese net görünür kalp atışınıda duyabilirsin ama en net 7. Haftada duyuluyor 😊
Nur_50 --Pinar-- benim dün kontrol vardı 5 hafta 4 günlük kese bebek gördük kalp atışı duyulur dedi alttan ultrason doktor geri dedi haftaya dinleyelim istersen karından bebiş net görürüz dedi 😄o zaman 6 hafta 4 günlük olacak
miniklerinannesii00 --Pinar-- ben dün doktora gittim tüp bebekle olduğu için pozitif çıktıktan 2 hafta sonra oluyor muayene ve dün 6 +5 olduğunu öğrendim kalp atışlarını da duydum üçününde 😅 bir tanesi bir iki hafta geriden geliyormuş ama yine de duyduk ama karından bakmadı canım küçük oldukları için
--Pinar-- Esrafatih01 yaa inşallah yoksa zaman geçmiyor inşallah duyarım, ailelere de söylemedik netleşmeden
Nermins23 Ben de 6+2de gidicem, cok merak ediyorum. Kese, bebek gorunur bence ama kalp atisini bilemiyorum
--Pinar-- Nermins23 bende kalp atışını duyamayabilirim diye düşündüm aslında ama görmek bile çok mutlu eder beni inşallah sağlıklı ilerler, göremem diye de çok korkuyorum aklıma hep kötü şeyler geliyo niyeyse
Nermins23 --Pinar-- Hic kotu dusunmeyin, benim ikinci hamileligimde 6+6 haftada kalp atisini zayif duymustuk, duzeldi sonradan, ama o zaman gec dollenme vardi
--Pinar-- Nermins23 ben döllenme zamanımı biliyorum çatlatma iğnesi oldum hatta adetime 4 gün kala beta 95 çıkmıştı inşallah duyabilirim