Arzukamerbabur Benim düşüşte Perşembe yine kan vericem ve kese gelişiminde sıkıntı vardı sizin gebelik devam ettimi
Nur_50 Arzukamerbabur o zaman kimyasal gebeliktir düşüyorsa değersiniz ben kürtaj oldum yoksa hamilelik hormonu artıyordu sürekli kese var bebek yok
Nur_50 Arzukamerbabur Amin canım ben şimdi hamileyim 😃ve kalp atışı duymaya gidecem haftaya darısı sana inşallah.
Nur_50 Arzukamerbabur Kürtaj korkma korkulacak birşey değil ben özelde oldum doktor çok önemli kürtajda temiz yapmazsa yapışıklık olsbiliyor rahimde
happyvera Arzukamerbabur şöyle ki haftanız 7yi bulmadan beta değeri düşerse kendiliğinden sonlanan gebelik olacaktır, adet görerek sonlanıyor. Allahım hayırlısıysa versin inşallah kimseye aratmasın 🙏🏻
Arzukamerbabur Nur_50 yaa çok sevindim sağlıkla alın kucağınıza insallh 🙏 kaç ay sonra hamile kaldınız
Nur_50 Arzukamerbabur 1.5 yıl 🤣sebepsiz olmuyordu bizim tüm testler yaptırdık eşimle olmadı doktor mfk eş paketi ile hamile kaldım ben😃
Nur_50 Arzukamerbabur ama gebelik kaçıncı haftada oda önemli değer düşerse kendiliğinden adet olursun atar vücut ama hafta yukarı ise vücut atmıyor boş gebeliği kürtaj oluyorsun benim son adet göre 9 haftalıktı o zaman kese 6 hafta 3 günlük kalmıştı
Busraa-aa Benim boş gebeliğimde betam normal gebelik gibi yükselmiyor çok az az yükseliyordu ben de böyle belirti verdi ama zaten boş gebelik olduğunu biliyordum