Merhaba kızlar 2 ay önce normal doğum yaptım 30 Mart günü normal kontrol için hastaneye gittim 40+1 günlük hamileydim 3 sm açıklıgım varmış yatış verdiler hastane çantam ile gitmiştim son günler ne olur ne olmaz diye iyiki almışım bana kalırsa almazdım eltım demişti iyiki dinlenişim eltım😀🙂 neyse çantayı al gel doğumhaneye gidene kadar 4 s olmuş açıklık nts bağladılar yemek yememiştim en son 12 gibi yemiştim oruçtu o zamanlar herkesin içinde yemek istemiyordum iyiki yememişim doktorlarda öyle dedi ntsde belim çok ağrıdı sancı gelip gidiyo ntsedeyim hala ağladım bağırdım çıkarın diye sırtım yapıştı sanki yatağa baktılar susmayacam kendiliğinden olmasını beklemediler. Suni sancı verdiler viran evvel doğur diye🤣 sonra suyu patlatılar derken 36ya kadar çıktı suni sancı sonra bebek geliyor diye doktorlar hemşireler başıma geldi biri ordan biri burdan ıkın ıkın diye bağırışlar ben bir ara kendimden geçtim çölde kalmış gibi susadım su diye yalvardım bir damla su vermediler 🤣 öyle olması gerekiyormuş yanımda çok zayıf hemşire vardı bileğini kırmadım inşallah çok sıkmışım o sancı ile fark etmedim aaaa bileğim dediğini duydum 😀😀😀 erkek doktordu bebeğin başı büyümüş 37 sm dikiş atıldı çok değil ama 16:40 geçe yatış yapıldı 22:50 geçe doğurdum kavuştum kızıma. Çok şükür su an 2 ay 7 günlük olduk👶😊