Queen1 30+3 haftalık hamileyim geceden beri dişim ağrıyor buz koydum olmadı karanfile baktım evde kalmamış gargara yapacam birazdan üst azı dişim ağrıyor hamilelik boyunca ilk defa geldi başıma böyle bi ağrı başka bi fikri olan varsa yazabilir mi
Amineazra Queen1 bir diş sarımsağı dövüp ağrıyan dişin üstüne koymuştum 5-6 dk beklettim biraz yakıyor ama ağrısını alıyor iltihabını indiriyor
Amineazra Queen1 maalesef biraz kokusu rahatsız ediyor ama dayanamamıştım yapmıştım ,başka yöntemler deneyin isterseniz sarımsak bende çok etki etmişti
Farasc @Queen1 nane yaprağı koyabilirsin. Tuzlu ya da sirkeli suyla gargara yapabilirsin. Birde naneli sakız. Bende çekiyorum diş şuan dayanamadım parol içtim artık
Queen1 Farasc karbonat ve tuzla gargara yaptım biraz zaman geçsin bunları da yapayım ya ne zor bişeymiş🤦🏻♀️
Farasc @Queen1 benim bide kırık ve çürük hava alıyor orda ölüyorum geceden beri bende tuzlu suyla gargara yaptım geçmedi. 35 haftadayım doğuma az kaldı diye gitmediydim böyle devam ederse gideceğim doktora artık. 🤦🏼♀️
Queen1 Farasc geçmiş olsun dayanamazsanız tabi gidin zaten siz bende çürük de yok nerden giriyor ağrı bilmiyorum ya 🤦🏻♀️