Hikayem öyle zorlu öyle yorucu ki. Eşimde şiddetli sperm azlığı sebebiyle tüp bebek yaptırdık. Sperm testlerinde sadece 2 adet sperm çıkıyordu. İlk tedavimde 6 adet embriyo oluştu. 5.gun hepsi. İlk transferimiz yapılacağı zaman 5aa embriyo cozulurken canliliginin yitirdi, diğerini cozdurduler 5aa tutmadı. 2.transferimde 5aa tuttu kalp atışı olusmadi. 3.tranaferimde 3aa 4bb transfer edildi. 1 tanesi tuttu oh çok şükür dedik 21.haftamda tam 1 hafta önce anı gelen kanama ve ağrıyla evladımı toprağa verdim.öyle uzuntuluyum ki Allahim düşmanima dahi elat acisi vermesin. Hicbir sey yoktu yani sabahina evladima hazirliklar alisverisler. Aksamina ani ahri kanama.. Tutamadım evladimı.. Kesin olarak rahim agzi yetersizligi diyemedi doktorlar. Vefatindan 2 hafta önce kontrole gitmusyim hicbir sorunumuz yoktu. 2 gun sonrada detayli ultrasonumuz vardi cinsiyetini öğrenememistik. Ama evladimin cinsiyetini dogumda ogrendim. Erkekmiş Miraç Ege koyduk oglumun adını. Gebeligim boyunca beni hic uzmedi oğlum. Ne agri ne kanama aniden olmasi beni asiri yıprattı Rabbime dua ediyorum ama icim alev alev yanıyor.2li tarama testimiz dusuk risk çıkmıştı, 4lu taramada down yuksek risk cikinca fetal dna verdik. Evladimi kaybettikten 2 gun sonra cikti sonuc temiz. Geride 1 adet embriyo kaldı. Onu transfer ettiysem tutmama ihtimali da var tabiki. Yeniden başlasam.. bilmiyorum. Dualarınızı istiyorum.. Bu durumu yaşayan kader arkadaşlarımdan yol göstermelerini istiyorum.