Masalina12 Mrh hanımlar 28 haftalık olduk dünden beri hiç bebeğimin hareketini hissetmedim normalde çok hareketli o kadar bişeyler yedim yattım uzandım tık yok doktora gitmeli miyim uyuyamadım hiç normal mi yaşayan oldu mu bu durumu
Pnr_KMRC1 Masalina12 27 +4 haftalık olduk bizde bende dünden beri hissetmiyorum ama dün baya yogun bi gün geçirdim ve yoruldum ondam die düşünüyorum doktor Bir kaç gün hissetmeye bilirsin demişti yarında hissetmezsem sağlık ocağına giderim artık
Pnr_KMRC1 Masalina12 doktor yorulunca gün içinde hissetmeyebilirsin panik yapma demişti o yüzden bende gece hissediyorum genelde yatınca zaten saat 2 lerde falan dünde bekledim ama hissetmedim kötü düşünmeyelim uyuyorlardır cnm yarına kadar hissederiz inş bende belkiyorum hala bakalım içim içimi yiyor
Pnr_KMRC1 Masalina12 en yakın orası die gitmeyi düşündüm hastane araçla bir saatlik uzaklıkta maalesef 22 sinde kontrolum var o kadar bekleyemem belki bişey yapar die bi umut giderim
Pnr_KMRC1 Masalina12 hissettin mi cnm hareket benim yavaş yavaş başladı hareketlenmeye bence dünkü yorgunluktan hissedemedim gibi şuan uzandım sola deilde sağa yattım hissettim tekmelerini şükürler olsun sende hissedince yaz aklım sende kaldı 🌸🫶
Masalina12 Pnr_KMRC1 merhaba cnm evet bugün hissettim çok az da olsa pıt pıt attı ben çok yordum kendimi ondan oldu şuan daha güzel atıyor çok şükür teşekkür ederim inslallah sağ salim gelirler cnm