esraEb Syd_nrr ben de dün gittim 29+3 1380 dedi. Bana çok geldi sizinkine göre. Var mı acaba başka bu haftada bu kiloda
Minis122 Syd_nrr 30 haftalikken gittim gecen hafta. 1800 grdi benim bebek ama mormalden iri. Bastan beri bence bebegiznn kilosu gayet iyi bu hqftqdan sonra hizli kilo alicakmis ve bebegin kilomalimi anne babaya cekermis doktorum ole.dedi irsi olur dedi
Daisy0000 Syd_nrr 29+5 1320gr 42 cm 30+6 1700gr 31+6 2080gr Benim o haftalarda bu şekildeydi.. Ama her bebek bir değil ,kıyaslamakta doğru değil. Doktorunuz sağlıklı ve normal dediyse sorun yok 🌺
Melikekabil41 esraEb banada 29 haftalıkken 1400 gr dedi bakalım yarın kontrolümüz var 33 haftalık olduk kaç kg oldu
Melikekabil41 esraEb benim ki kız valla bilmiyorum ki mesela ben zayıftım 45 kg hamile kaldım sanırım ben kilo almıyorum daha yeni 55 oldum ama eser yok bebek alıyor herhalde
esraEb Melikekabil41 ben de kilo almadım çok fazla ilk gebeliğim. Dün kendi doktorum 1120 falan hesapladı kilosunu. Kilosu zayıf dedi karnı zayıf dedi tekrardan detaylı ultrasona aldırlar. Detaylıda da 1380 çıktı her şey normal dedi. Ama netten baktım burdan da birkaç kişiden okuyunca kilosu biraz fazla geldi. Yarın kiloyu öğrenince tekrardan yazar mısınız 🙈
esraEb Melikekabil41 ayyy maşallah Allah bağışlasın tekrardan 🤗haftasında oynama oldu mu peki. Siizn hesapladığınız gibi mi çıkıyro.