sevil87 Özel de Toxoplazma ve rubella IgM ve IgG testi verdi Bende devlete yaptırdım Ama sadece IgM Yapmışar sonuç Negatif IgG yaptırmalı mıyım?
BurcuY sevil87 bende devlette yaptırdım seninle aynı şekilde negatif çıktığı için diğerine bakmadılar tekrar yaptırmaya gerek duymadım☺️
sevil87 BurcuY hıı pozitif çıksaydı bağışlıklığımız var mı diye IgG bakacaklardı şimdi anladım ,annelik bizi aşırı şüpheci yapıyor sanırım
BurcuY sevil87 aynn kuzum çok normal bende sorgulamıştım neden bakmadılar yaptırsam mı diye doktorlara onlardan öğrendim 🙈 insan çok şüphe diyo herşeyden bende öleyim ☺️ Normalde hasta olsam doktora gitmem şimdi bebeğe Bişi olcak diye hergün kontrole gidesim var 🙈
sevil87 BurcuY haha bende sizin gibiyim doktor giden biri değilim kan aldırmaktan çok korkan biriyim 11 haftadayım ,4.kan verişim ,şimdi neredeyse gönüllü kan vereceğim test yapın :)
BurcuY sevil87 aynn öle oluo bende 14+6 oldum ama hala panik devam edio 🙊 hissetmeye başlayınca hareketlerini rahatlarım diyodum buradaki arkadaşlarda pek Bişi değişmio o zamanda kıpırdamadı diye panik olacaksın dediler galiba haklılar sanırım doğana kadar bitmicek 🙊🙈
sevil87 BurcuY ben öyle durumlarda allah nasip etmişse her türlü sağlıklı sıhatli doğacak bebek diyorum öyle rahatlıyorum sonuçta biz elimzden geldiğince dikkat ediyoruz gerisi allahın takdiri
sevil87 BurcuY zor ama elimizden başka gelen birşey yok ,eskiden hamilelikler daha iyiymiş sağlık sektörü bizlerden yararlanıyor ,ne test yapıyorlar ne kalp atışı stres öyle daha az olur çok şey bilmek iyi değil sanırım :)