Anonim3447 ozgyngl benim adı nazlı olmayan ama kendini nazlı sanan kizikam 23 haftada detaylı ultrasonda kendini gösterdi onun dışında şuan 33 haftalık hamileyim daha 1 kere yüzünü döndüğünü görmedim hem özel hem devlet takipliyim bu arada
ErdAys58 Busakturk net bir şekilde söyledimi doktor sadece benziyor mu dedi acaba bende gideceğim de çok heyecanlıyım
Zeynepsss ozgyngl bende 12+3 üm dün gittim Dr kıza benziyor dedi 10 gün sonra kontrole gel kesin olsun dedi oğluma da 11 hfatalıkken erkek demişti Dr lar anlıyor genelde söyleyebilir kesin olmamakla beraber ama ilk dedikleri çıkıyor genelde
Mltsnl ozgyngl bende 11+4 de erkek 15. De kız denildi tam kesin olmadan söylemesin doktorunuz ona bağlı kalıyorsunuz
alitalia Doktorum 10+2 de kız tahmininde bulundu. 2 hafta sonra 13+2 haftalık olacağız muayenem var yine bakalım görebilecek miyiz❤️ eğer doğruysa çok erken öğrenmiş olacağım
Mltsnl Elif_p bende 16 olacağım haftaya o zaman gideceğim ilk erkek 15. De kız denildi bana dua edermisiniz ☺️
Mltsnl Zeynepsss bende 11+4 de erkek 15. Kız denildi ama hala inanmıyorum yani başka doktora gideceğim
Elif_p Mltsnl ederim canım Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲bizimki de 12.haftada kızdı 16 da erkek oldu
Aleynacamoglu ozgyngl 23 haftalıkken dün detaylı da gösterdi oğlum kendini ondan önce iki tane doktor kıza benziyor demişdi😅