momlife10 Kizlar yumurtlama çatlama olmuş mu? T cizgisi idrari koydugum gibi cikti 2 kez tekrarladim 2 fotograf attim bakarmisiniz ??
balbadem1 momlife10 olmuş canım ama çatlama görmek için bi tane daha yapman lazım silik çıkarsa ancak ozaman
Minaesra momlife10 evet yumurtlama olmuş, çatlamayi anlamak için yarın tekrar test yapın. Bugünü ve yarını mutlaka değerlendirin derim
momlife10 balbadem1 anladım ilk kez yapıyorum da ozaman yarın öbür gün bakmak lazım çatlama için teşekkür ederim 🙏
Minaesra Minaesra birde yumurtlama bazen iki gün sürebiliyor bende ki gibi mesela, öyle olursa tekrar koyu çıkabilir endişe etmeyin catlayana kadar devam edin teste :)
momlife10 LamiyaCetinkaya akinti dışında hicbirsey yok bazende ara ara kasikta çok hafif batma oluyor ama belirsiz yani en büyük belirtim akinti
Sibelsibos momlife10 inşallah böyle sizin pozitif testlerinin bizleride güzel etkiliyor ama herşeyden önemlisi sağlığımız sıhatimiz canımız sağ olduğu sürece umut hep var dimi 🥰🥰🥰🥰🤲🤲🤲
Busakturk momlife10 bugün yumurtlama günün bu günü %100 değerlendir ilişki sonrası hiç kalkmadan duvara ayagını uzat en az 20 dk bekle ve sonrasında gün aşırı ilişkiye devam et bugün ilişki yarın yok sonraki gün ilişki seklinde