Totanseyma Deletedmom_50 aynen öyle bana kalsa 36 ya kadar sıkıntı olmazsa çalışmak istiyorum ama eşim izin vermiyor yeter izne çık diyor ki en çok parayı kazanacağım ayda işten çıkıcam
Deletedmom_50 Totanseyma canım orası öyle ama evladın için mecbur çıkacaksın başka çare yok esinde onun için istemiyordur
Mucize_4207 Roses44 bende dünden beri stres yaptım bı sıkıntı olursa diye ilk defa bakılcak bı sıkıntı olmadığı sürece gitmemiştim ben inşallah korkulacak bişey yoktur
Roses44 Mucize_4207 Birşey olmaz canım ben hep baktiriyorum hunilesme ve kisalma olmasına rağmen korkma
Deletedmom_50 Gzo hahhah kız inanirmisin bende en çok doğum anından değil normal olursa dikişlerin alnmasindan korkuyorum
Deletedmom_50 Roses44 aman kisalmasin da uzamasın gereği yok adamlar 15 ile normal zamanında doğuran serklajlilarda var yani merak etme korkma allahin izni ile hersey çok güzel olacak
Roses44 Deletedmom_50 Aynen canım 5 mm le serklajli hem tansiyonu varmış benim doktorun hastası 38 de doğurmuş kadın doğru düzgün kontrole bile gitmiyormus bizde herşeyi evham yapıyoruz.Hayirlisi bakalım
Gzo Deletedmom_50 ay ben nasi dogurucam ya vallahi cok korkuyorum artik gunde yaklastikca agliyasim geliyor tabi once saglikli olsunda inşallah cok aci cekmeyiz be 😭😭
Deletedmom_50 Roses44 ciddimisin biz bence burayı kullandığımız için birazda stres skntiya girdik ben aslında burayı sildirmek istiyorum tekrar da diyorum bazen iyi oluyo
Roses44 Deletedmom_50 Bende çok bakıyorum aslında ama sorularimada cvp iyi oluyor yada birine bir yardmimiz dokunur diye bakıyorum eşim çok bakma diyor
Deletedmom_50 Roses44 gerçekten öyle Rabbım hepimizin bebeğini sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah kız benim bebis yatma pozisyon alınca direk uykuya giriyo ben otururken felan tepik atiyo ben yattığım anda direk uyuyor 🤣🤣🤣🤣
Roses44 Deletedmom_50 Amin canım.Benimki sanki hiç uyumuyor sürekli hareketli aşağıda vurunca idrarim geliyor benim
Deletedmom_50 Roses44 ahahha yok benimki gündüzleri hareketli maşallah geceleri beni hiç rahatsız etmiyor prensesim maşallah 💕🌸
Roses44 Deletedmom_50 Masallah canım hareketli olmaları daha iyi vursunlar hiç önemli değil onlar için nelere katlaniyoruz.Sagsalim zamanında gelsinler inşallah