Aysee1123 tubaoz18 Tek köfteden uzaklaştım. Bulantılarımın olduğu haftalarda bi akşam yapmıştım yerken bir anda yemeyi bıraktım burnuma gelen kokusu yüzünden. O günden beri yapmıyorum yemek istemiyorum pek. Yemeyi denemedim henüz ☺️
mayaden tubaoz18 benimde caydi ama geçti eskisi kadar çokta içmiyorum ama anlıyorum o suyun kokusu falan çok kötü geliyordu😅
Minik-ve-annesi Tavuk eti 🥴🥴🥴 hergun yesem bıkmazdm ama hamile kaldıktan sonra adını bile duymak istemiyorum.dokunamam pişiremem yiyemem🥴🥴🥴
ezgi-esk Soğan kii bayılarak yerdim. Makarna, ekmek, döner aklınıza gelebilecek çoğu şeyden tiksiniyorum
beyzzsenturkk tubaoz18 kırmızı et ve turşu ölümüne tiksiniyorum kokusu bile beni bayıltır allahın gücüne gitmesin ama leş gibi koku veriyor bana doğurdum hala yiyemem etin görüntüsü bile kusturuyor beni oysa turşuyu löp löp çiğnemeden yutardım…
enguzelheyecan28 İlk 4 ay asla Yumurta yiyemedim. Dolapta yumurtayı görünce bile kustum. Ama şuan çok şükür yiyorum
Tugraseda tubaoz18 kırmızı et, özellikle köfte. Bırak yemeyi görmeyi falan adını andığımda ağzıma tadı geliyo 🤢
Bulbulyuvasi tubaoz18 ilk aylar salçalı yemekler kavrulmus soğan aman aman benden uzağa😳 ikinci trimesterde bitti tiksinmem ama o da full bulantı ve bolll bolll istifrayla geçti. Üçüncü trimesterdeyim ara ara kusuyorum haftada bir ne istersem yiyorum valla geçti hepsi çok şükür