Yeteridikurt 31 haftaya yeni girdim 2 gündür bebeğim hareket ediyor ama hissetmiyorum elimle göbeğimi kontrol edince yer değiştirdiğini anlıyorum tekmeleri çok cılız bu durumu yaşayan var mı bana görüş bildirir misiniz lütfen acill
Sevgiarf Yeteridikurt bebek büyüdükçe hareketlerinde azalma oluyor yeri daraldığı için ama içine sinmezse kontorole git canım için rahat etsin
Kalbiimde2can Yeteridikurt yeri daraldigi icin öyle tekmeler atamiyor anca kivrilip yer degistirebiliyordur annesi hissediyormussun zaten stress yapma ❤️
dilay_06 Yeteridikurt büyüdüğü için şu an 34 üm hareket çok az kasılmalardan ve arada kalçasını ayağını dışarı ittirmesinden anlıyorum iyi olduğunu
Aytekin1 Yeteridikurt dün bana doktorum susuz kalırsan çok yorulursan ve ayaklarını üşütürsen hareketlerini hissedemeyebilirsin dedi belki öyle bir şeydir canım
Yeteridikurt Deletedmom_116 Deletedmom_116 sancı ağrı yok elimle kontrol edince hareket ettiğini farkediyorum korkuyorum bişey olur mu diye ☹️
Deletedmom_116 Yeteridikurt Leke sancı ağrı biseu yoksa korkan kuzu haraketleride varmış pozisyonundan dolayı hissetmiyisubdur net bı şekilde fotosu karnına doğru donuktur
Kumsala Bende 27+3 haftalık hamileyim aynı sıkıntı bende de var son iki gündür bebeğimin hareketlerinde azlama var
Deletedmom_79 Ben de aynı durumdayım hareket ediyor evet ama eskisi gibi sert değil güçsüz gibi ediyor herkes yeri daraldığı için normal diyor 🤷♀️