Nermins23 Kizimi sutten ayirmak istiyorum hamile oldugumdan. 1 gun vermedim goguslerim agirlasmaya basladi, sut doldukca. Sutun kesilmesi icin ne yapa bilirim? Hem yazda sutten kesdikde cocukda ishal, kusma fln olurmus. Sizce dogru mu?
47zeynep47 Nermins23 cnm ben de kızımı üç gündür kestim emsirdigim üçüncü ama hamileyim yine sütler dediğin gibi ağırlaştı ve kızım dört gündür ishal ama anlatamam çok fena bu yüzden kestim inan yapacağın birşey yok kendi kendine o dolgunluk sabit bir normale dönüyor yani
ipekmom_ Nermins23 canım sanırım sütün kesilmesi için eczanelerde ilaç varmış ama hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum bi sorun isterseniz
Duyulurum Nermins23 ben emzirmeyi sonlandırdığımda tamamen kesmiştim emzirmeyi. Çok dolduğunda duşta elle sağım yaptım az miktarda. Hiç bilmiyordum sağmayı internetteki videolarına bakıp yaptım zor değilmiş. İki kere falan yaptım öyle başka gerek duymadım sütüm ne zaman tamamıyla çekildi bilmiyorum ama doluluk vs 1 haftada geçti bu şekilde
Bahar2622 Nermins23 lahana yaprağını buzdolabinda soğutup göğsüne koyabilirsin soğukla ağrın hafifleyip sütünün geri cekilmesi sağlanacaktır. Ama fayda etmezde sertlik hissetmeye baslarsan sıcak suyla masaj yapıp göğsünü boşaltmaya çalış
Nermins23 47zeynep47 Ilk kizimda sutten kesdikde hic bir agirlasma fln olmamisti. Bu defa ama oyle olmadi🤦🏻♀️ o agirlik kendi-kendine mi normale donuyor o zaman? 😕 Ishal kac gun surer acaba🥺
47zeynep47 Nermins23 ishal maalesef bünyeye gire degisir ama ağırlaşması üç dört güne hafifliyor ama zaten hamilelikte giguslerde dolgunluk hissi oluyor bu şuanda ilk aylarin sorunu farkediceksiniz kendi kendine o his gidecek
Nermins23 47zeynep47 Evet dogru ama sutle dolu oldukda agirlasma cok rahatsiz ediyor 😐 Az emzirdikde sut azalir derler bakalim bende nasil olucak. Gunde 2 defa emziriyorum bu aralar
47zeynep47 Nermins23 ben tamamen kestim çünkü ishali hiç durmadı ama benim ki 19 aylık çok şükür ağlıyor biraz