Anneyimbennanne Şehir Hastanesi’nn sisteminin oturmadığını söylüyorlar. Zaten randevu da yok. Ne ypcgmi bilemiyorum . Sizler hangi doktora gdyorsunz ,?
Pamuk Anneyimbennanne Berbat bir sistem var hemşireler ebeler doktorlar şuan için Allah düşürmesin.Ben imza atıp ciktim.Umuttepeye gittim.Cok güzel ilgilendiler.
Kader-rabia12 Anneyimbennanne Ben hataydan geldim ve buraya yerleştim. Doğumu şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum ama burayla ilgili hiç bir şey bilmiyorum ve şuan bir doktorum da yok bir kere gittigim doktora bir daha randevu bulamıyorum zaten
Anneyimbennanne Pamuk Bende umuttepeeye yeni ramdevu aldimm orda doğum yok demişlerdi yanilttilar beni. Perşembe gitcem bakalm.nasil
Pamuk Anneyimbennanne Ben erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim. Ama benle doğum sürecinde öyle güzel ilgilendikleri bebek gibi baktılar doktorlar hemşireler.Cok memnun kaldım.
Beyzanurse Ben geçen şehir hastanesine gittim denemek için doğumu orda yaparım dedim ama ne sistem var ne düzen doktor zaten doğru düzgün ilgilenmedi bile üzerine birde tersledi randevu zaten alamıyorsun bir daha asla gitmem