avakadominigi Yasdervse 4.-5. Hafta kese 5.-6. Hafta yolk sac 6.-7. Hafta embriyo 6.-8. Hafta kalp atışı
Hdeniz61 Yasdervse 4+3 de karından kesem göründü. 8+6 da kalp atışını duydum. Daha erkende kalp atışını duyabilirdim ama randevu bulamamıştım ☺️ doktorum 6. Hafta da duyulur bu dedi garanti olsun diye 7 de gel dedi. Ben 8+6 da gidebildim
Masal-10 Yasdervse 6.hafta keseyi gördük kalp atışı yoktu daha 8.hafta gelin kalp atışı dinleyelim dedi doktor bu cumartesi nasipse gidicez inşallah duyarız
Dygu-g-k Yasdervse 4. Haftada keseyi gördük kalp atışı için de 6+6 da doktora gideceğim inşallah sorunsuz duyarız 🙏🏻
Seross10 Yasdervse ilk gebeliğimde 5+3 kese 6+6 kalp atışı İkinci gebeliğimde 6+2 hem kese hem kalp atışı
gzmaltysnl @“Yasdervse” Yasdervse Benim de aynı 4+6 dayım perşembe günü kontrolüm de kalp atışını duyamayacak mıyım yani
Hdndns12- Yasdervse büyük ihtimalle 5 haftalıkken görünür. Benım öyle oldu erken gidince çıkmadı 5 haftallıkken gördü 2 hafta sonra da kalp atışı için gel dedi kesin olsun diye
Meryembozkurt46 Papatya07- bakmadım ikinci hamileligim ilkinde bende cok dikkat ediyordum herşeye ama bunda ogle degilim saglıklı bir sıkıntı yoksa başka birşeyle ilgilenmiyorum doktur sağlık lı bir gebelik diyincede inan hiç dikkat etmedim cok şükür
Haticemehmett Gizmoo hiç tavsiye etmiyorum alttan bakmayı bende ilk hamileligimde alttan bakmislardi keseyi goremeyip düşük yaptım sonrasinda
Zelihaa1409 Gzdde Evet ölçmüştü 3.8 mm ydi daha çok minik yeni oluşmuş demişti zaten 4+3 de karından gözükmeyedebilir di demişti.Genelde kese 5 haftada gözükürmüş
Gzdde Leocuk19055 bnde ilk kızımı ögrendigimde 200 lerdeydi bence normal hormonlarla alakalı 🌸adetinde ne kadar sonra beta baktırdın
Leocuk19055 Gzdde adet olmama 1 gün varken baktırdım canım erken gebelikte silik çıkınca baktırmak istedim