mucizeninannesiyim Merhaba kızlar elektrikli süt sağma makinem bozuldu kiwi marka kullanıyordum, adam akıllı bir şey arıyorum hangisini önerirsiniz? Gerçekten memnun kaldiklariniz olsun. Lansinosh mu phillips mi? Fiyat önemli değil önerilerinizi bekliyorum
Kayaozge mucizeninannesiyim Canım bende wee almıştım ama hiç işe yaramıyor sağmıyordu bile sonra Lansinoshu kullandım gerçekten çok güzel tavsiye ederim
Sevilmom mucizeninannesiyim bende mamajonun süt sağma makinesini aldım Kız kardeşim de dahil olmak üzere çevremdeki herkes onu önermişti
Papatyaa_severrr000 mucizeninannesiyim ben hem lansinoh tek başlıklı olandan hemde mamajo kullandım mamajo lansinohtan daha güçlü çekimi. Lansinoh önermiyorum tabi yeni modelleri nasıldır onu bilemem.
Herhangibirisiiiiiii Sevilmom Mamajoonun diğer makinalara göre fiyatı bi tık uygun bende almayı düşünüyorum daha doğum yapmadım ama, nasıl gerçekten memnun musunuz çekim gücü vs
heg33 Kraftın almıştık iki sene önce memnun kaldım.Başka marka kullanmadığım ve görmediğim için şu daha iyi diyemeyeceğim
Koalammm mucizeninannesiyim canım ben kiwi elektrikli göğüs pompası almayı düşünüyordum memnun değil misin ne zamandır kullanıyordun
Bebegim_38 mucizeninannesiyim ben hem Philips avent hem lansinoh kullandım ikisinin de çekim gücü iyi. Sadece çiftli almanızı öneririm tekli çok yorucu oluyor