Selam kızlar hamileligimin 3. Ayındayım ve 2. Aydan sonra yüzüm aşırı kustu daha önce bu sorunla karşılaşan war mı ne yapmalıyım??

Kadnag ben hamileligmn ilk ayından doğuma kadar yüzüm hep silice doluydu 5 aylıkken cildiyeden sivilce kremi yazdırdım yüzüm balon gibi şişti arı sokmuş gibi sen sen ol doğuma kadar bisry kullanma doğumdan hemen sonra anında gidiyor zaten bak burda tecrübe konuşuyor demedi deme sjdjjdk

Kadnag Bende aynı 3.aydayım boynuma kadar çıkıyor valla ne yapıcaz bilmiyorum , nerde şu hamileyken anne güzelleşir diyenler 😀😀

AsyA_34 evet ya asla bize uğramıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️😅😅

YüÜm berbat halde boynumda yüzümde hemde içleri dolu dolu çıkıyor bakım yapıyorum bana mısın demiyor

Kadnag inan bilmiyorum Kuzucuk biz sağlıklı olalım miniğimiz sağlıklı olsunlar geçer elbet 🫶

İlk zamanlar oluyor hormonal malesef. Benim de öyleydi yanaklarım hep iltihaplı ve kocamandı lekeler kalıyordu. 20. Haftadan sonra biraz azaldı çok şükür. Ben dermatolog a gittim krem aldım yıkama nemlendirme güneş kremi mutlaka kullanıyorum. Şuanda da 4-5 tane var yine maalesef ama şükür diyorum ilerleyen zamanlarda çıkmaz inşallah

Busertas walla ben de la r9che kullanıyorum hep normal de cildim bebek gibiydi öyle Bi bozuldu ki la roche bile kurtarmıyor inşallah 4. Aydan sonra düzene girer yaa

Kadnag çok rahatsız olursanız doktora gidin yardımcı oluyorlar mutlaka

Busertas 4. Aydan sonra duzelmezse gideceğim inşallah teşekkürler:))