Teachermamiyy Deniztrn ahahahah benim eşim gibi.baba olacağını söyledim.hissediyordum,bu ay böyle birşey bekliyordum dedi😂
Sermec27 Aleysa ilkini kaynanama ikincisini eşime üçüncüsünü yine eşime dördüncüsünü yine kaynanama 😁 ama yaşayan bir çocuğum var eğer karnımdaki de dünyaya gelirse inşallah 2 olacak 🤲🥰
Sibel3434 Aleysa benım de tedavi ile oldu kan verdik esım dr benım de olmadı diyorduk umutsuz bı şekilde gittik ve hamile olduğumu öğrendim eşime 2 ıncı kez baba oluyorsun dedim şaşırdı ne yapacağını bilemedi 😄
Esra_Omer_21 Aleysa ikk eşime dedim hemen ardindan küçük gorumceme arkadaş gibiyiz beraber dertlesiriz sonra devami geldi zaten
Ayfer33 Aleysa ben. En yakın arkadaşıma. Arayıp söylemiştim aynı zamanda sadicimdi ardına eşime söyledim😅
Nrfsn46 Eşimle beraber test yapacaktık sonra o ise gidince dayanamayıp yaptım testi sonra ağlayarak eşini aramistim
Kediler Hamile olduğumu eşim bana söyledi desem 😅 ben “hamile değilim, adet olacağım bak görürsün” derken eşim ısrarla “hamilesin işte test yap” diyordu. Nihayetinde eşim haklı çıktı. Ben bile sonradan öğrenmiş oldum 🤣
Anneymbnn Aleysa eşime süpriz yapmak isterdim ama o bir aslan burcu 😅 gün gün dakika dakika beni takipteydi günüm iki gün geçmiştiki beraber test yaptık sabahın altısında sonra ağlaşma vs derken ailesini arayıp duyurdu erken oldu ama oldu artık 😊
Rukiye22 Hep eşime sürpriz yapmak istemiştim ama bana da sürpriz olunca olayın şokuyla anında söyledim eşime 🙈 sonra da o içinde tutamayıp hadi gidip anneme söyleyelim demişti 😅sonrasında aileler öğrendi 😇
Gizem4134 Aleysa ben grip olduğumda şans eseri öğrendim pcoslu olduğum için adet gecikmelerim hep oluyodu o yüzden hiç aklıma gelmemişti kardeşim sağolsun beni hastaneye götürdü kan verip sonuçlar için çıkınca geri giderim diye eve geldim e nabizdan ablam görüp söylemişti ben ikinci öğrenen oldum yani 😂