Eed7 Kubraygun ben ilk zamanlr nane limon bal yapıyodum sonradan ayva nın iyi geldiğini farkettim bence dene hemde bebişin güzel olurmuş 😊
Nurseven Allah yardımcın olsun canım ben neler cektim bilsen 6gün hastanede yattım yiyememekten içememekten hiçbirşey fayda etmedi su içememekten nefesim kurumuştu ağlaya ağlaya 11.haftamdayım yavastan başladm yemeye ama bulantılarım devam ediyor halen sarı leblebiyi mutlaka dene ayva dene yeşil elma dene muz dene tuzlu yoğurt dene karpuz dene soda da dediler ama ben soda içemediğim için hiç deneyemedim onu ama bunuazdklarmo dene yemeye çalış kussanda boş kusmak çok kötü çubuk kraker bende fayda etmedi ama çok söylüyorlar arkadaslarm hamile onlarda işe yaradı sarı leblebi yi mutlaka dene ama aktardan taze olsun hastanedeyken hemşireler verdi bana o biraz bastryordu birde nerelisin bilmiyorum ama biz bulabilmek için bütün samsunu gezdik maraş cipsi tarhana diyorlar şuan onla bastırıyorum çok şükür Rabbime İniAllah tez vakitte geçer 12haftan 🌸💕
Kubraygun Nurseven çok teşekkür ederim orduluyum istanbulda yaşıyorum ama denicem dediklerini inşallah🙏😍
Derinnge34 Doktorum ilaç verdi o biraz rahatlattı yoksa çok çok kötüydüm hiçbişey fayda etmedi başka.
Derinnge34 Kubraygun zofer ilacın ismi hamile olan arkadaşlarımda kullandı çok işe yarıyor parayla alıyorsunuz eczaneden