TugSozTan Siz çantanıza atıştırmalık neler koydunuz ? Süt yapan yiyecek/içecek veya kabızlık sorunu (kayısı hoşafı vs) haricinde neler koydunuz?
Tiiffany TugSozTan Kayısı incir hoşafı yaptım 1 lt yanıma almıstım onu tükettim. Helva iyi süt yapıyor Ve meyva tükettim Dogum sonrası bende inanılmaz iştahsızlık oldugu için pek bişey götürmüyorum ama helva veya tahinli yiyecekler süt konusunda birebir
TugSozTan Seyma-35 bir de emziren annelerin rezene çayı içmemesi gerekiyor içerisindeki zararlı madde direkt olarak bebeğe geçiyor onun yerine ekinezya çayı öneriyor ebeler
TugSozTan Tiiffany bunlar şuan hastane çantasına koyamaz maalesef bunları aynı gün temin edilebilir. Ben öncesinde hani koyduğunuz atıştırmalık var mı diye sormuştum 🌸 teşekkürler
TugSozTan Esra38383 kuru incir ne işe yarıyor hiç sevmem ama faydası varsa veya enerji veriyorsa koyayım 🫠🫠🫠
Esra38383 TugSozTan bol süt yapar şekerinizi düzenler hatta lohusalara bazı şehirlerde özellikle incir uyutması tatlısı yedirilir ben çok faydasını gördüm yeni doğum yapan arkadaşlarıma da her zaman tahinli kurabiye götürürüm onlardan da iyi dönüşler aldım