D67 Zack ben günde 6 tane aldığım oluyor ağrıya göre 4 tanede aldığım oluyor 6 saatte bir ve 4 saate bir yutuyorum ağrı durumuna göre değişiyor aç tok farketmiyor 23. Haftadan beri kullanıyorum şu an 29 olduk
Bet1 Zack hiç farketmiyor ac tok kendini nasıl hissediyorsan o şekilde kullan. Ben 17. Haftadan 33. Haftaya kadar kullandım 34+1olduk şükür
Asli2109 Yatarken vermişti bana doktorum eğer gündüz içersen o baş ağrısından maf olursun bol bol su içmeye bak bu ilaca ilk başlayışınsa
Zack D67 hiç bilmiyorum üstünde tok yazınca ben de özellikle bir şeyler yiyip alıyordum, mideye falan zarar veriyordur belki diye. Biz de 31 haftaligiz Allah size de zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Cucuk Hiç farketmiyot normalde tansiyon ilacı o tansiyon için kullananlar tok alır ama ben günde 8 adet içiyordum sadece vaktinde alman önemli o kadar
Zack Ah inşallah biz de o günleri görürüz hep korkuyla yaşamak çok zor, ilk hedefimiz 32 bizim inşallah sizinki de gelişimini tamamlayana kadra kalır sağlıkla alırsınız kucağınıza Bet1