Haticesln 34 haftalık hamileyim biraz önce oturduğum da çamaşırimi ıslatıp pantolonuma geçecek kadar bi akıntı ooldu suyum mu geldi acaba 30. Haftada erken doğum riskim vardı
YagizAsyaMom Haticesln isterseniz bir acile gidin yarına kadar beklerseniz sıkıntı olabilir eğer o suysa bebek susuz kalır enfeksiyon riski olur Allah kourusın
Deletedmom15257 Haticesln benimde suyum gelmişti ben suyum.gekiyir 4 icsamasir değiştim diyordum gitme bacagindan inmedi gerek yok diyordu onu dinlemedim.gittim ki erken dogum yaorim 25 haftada hemen git cnm
YagizAsyaMom Haticesln belkide enfeksiyon dur sancı meselesi herkeste değişiyor kimisinin önce suyu sonra sancısı geliyor siz her ihtimale karşı gidin
Beyzakoc Deletedmom15257 ya benimse suyum azalmış dün gece biraz geldi sabah doktora gittim sancım Yok açılmam Yok ne yapacağımı bilmiyorum normal Doğum yağabilirmiyim acaba 😔
Deletedmom15257 Beyzakoc cnn eğer kesee sızıntı varsa kese yırtılmasa bu hiç iyi bisi değil beklemen enfeksiyon riski cokkk yüksek 8 saat içinde müdahale edilmezse anne bebek enfeksiyon kalıyor