Ayindi_aleyna Kızlar 8 +6 hamileyim Bi anda gribe yakalandım daha önce basına gelmiş olan varmı neler yapıpta iyleştiniz
Aslimii Ayindi_aleyna ben covit olmustum doktor bana youplus icmemi soyledi hergun onu iciyodum. bol meyve ve parolla atlattim.
Yagmurmeric Ben 23 haftalıkken grip olmuştum çok ağır. Parol hap kullanabilirsin sadece dediler acilde onu da ben istemedim kullanmak çünkü zaten hiç bı işe yaramiyodu bari boşa ilaç girmesin vücuda dedim. Nefes darlığım vardı Covidden beter geçirdim ama normal gripti. Nefes darlığım için de oksijen verdiler her tikandigimda acile gittim. Acilde ateş 40 olunca serumla parol verildi . iki hafta sürdü hastalık oylelikle geçti. Ama hafta olarak küçük parol kullanılır mı o haftalarda bilmiyorum danışman lazım
Ayindi_aleyna Yagmurmeric benim ilk gebeliğim interneten arastırınca düşük falan olur diyorlar açıkçası korkuyorum yani sadece halsizliğim ve burun tıkanıklığım var
Yagmurmeric Ayindi_aleyna benimde ilk gebeliğim şuan 32. Haftadayim da çok ateşli olmadığı sürece korkma ama bol bol su iç dinlen su kaybın olur çünkü bı de sen nolur nolmaz bı acile git bence kendine de bebegede baktır ilk haftalar çok önemli. Normalde onemsemedigimiz şeyler bunlar ama can taşırken endişelendiriyor, annelik işte 🤭
Gokcenur___ Eğer tansiyon probleminiz yoksa sıktığınız limon suyundan limonata falan yapın, içinde taze nane katın, yeşil biber yeyin bu ikisinde c vitamini oldukça fazla. Bende doktorumun tavsiyesiyle bunlarla ve meyve yiyerek atlattım gribi.