Annehissi2510 Kizlar hayirli aksamlar , 8 aylik hamileyim ucuncu gebeligim , ama ilk cocugumu kaybettim . Kimseyi derdimle uzmek istemem o yuzden geciyorum , her ne kadar iki dogum yaptiysam bu ucuncude yine de korkularim var nasil olacak diye cok korkuyorum ..
newmom07 Annehissi2510 merhaba.. bende ilk bebeğmi normal doğum yaptım ölü doğdu yavrum.. şimdi 2. Gebeliğim 31haftalığım. Bende doğumdan korkuyorum, normal doğum deyince aklıma sadece mezarlık boş kucak ve ölen bebeğim geliyor..ama bir kez başardım bir kez daha başarırım diye kendimi avutuyor olsam da, beynim sezaryen ol diyip duruyor. Çok kararsızım😭😭😭
hilalmelisa Allah yardımcın olsun kötüyü çağırma iyi dusun iyi olsun.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🩷🫶🏻
Annehissi2510 newmom07 Rabbim sabir versin evlat acisi cok kotu bisey , ben dogum yaptim hersey yolundaydi 1 aylikti vefat ettiginde kizim alip emzirdim koynumda uyuttum gerisini siz dusunun , en azindan öldugunu biliyordunuz ben bi ay o dikislerle o kanamayla afedersiniz hastanede yatirildik..
newmom07 subatmasali barsak parlaması ve gelişim geriliği vardı.. dr aldırmayı önermişti ama biz aldırmadık kabul etmedik. Dr bu kararından 2 hafta sonra bebeğimizi kaybettik
subatmasali newmom07 üzülmeyin diyemem ama Allah her zaman bir kapı kapatıp diğerini açar sağlıkla bebeğini kucağına al 🌸