MerveKsackTabara Gulperi02 dalan roxy zeytinyağlı çıktı ondan aldım baby me sıvı deterjanlarındanda almıştım ilk kıyafetlerini onla yıkadım gayet iyi 👍🏻
eminedumankaya Gulperi02 henüz almadıysan sıvı deterjan tavsiye ederim sabun tozu filan diyip alma canım giysilerde partikül kalabiliyor oda bebişte alerji yapıyor 🤔
Hediye09 Kızlar ben dalan doğal granül sabun aldım bebek çamaşırları için. Makine de de kullanılıyor. 500 g 9.95 tl ydi. Sizce kullanışlı mi.sağlıklı mi?
Asiiye Reyyan1310 nasıl yıkayıp denedin mi fiyat olarak da uygun sanırim bende kararsizm yada hacisakir granul ve dalin sivi deterjan düsünuyorm
Asiiye eminedumankaya onu sıcak suyla cözdürüp oyle makinaya atiyormussun ve ektra durulama bebis kiyafetlerinde önemliymis
ZeynepKotann Bende dalan roxy Matik aldım bahar kokulu sıvı deterjanlarda katkı maddesi var en iyisi bence bu bende bebisimin kıyafetlerini roxyle yıkamayi tercih ettim
Asiiye Reyyan1310 biraz baktim da hacisakir sabun iyi degilmis katki maddesi varmis dalan saf granul sabun alirm olmadi... dalan roxy kullanan cok onda da soda var kiyafetleri solduruyorms