NewMom__ Kızlar mideniz kaçıncı haftadan sonra yanmaya başladı ya benim 11+6 haftalık şu an ama yanıyor erken mi başladı bende anlamadım😂
Unlura NewMom__ 35+5 gece gündüz her dakika ne yersem bişey yemesem dahi yanıyor çözüm bulan varsa bende isterim 🤦🏼♀️ Bu arada erken değil bence benimde öyle başlamıştı
NewMom__ NobleMom sanırım hiç bitmeyecek😂 şey konuyla alakasız ama bir açılma durumunuz vardı ne yaptınız merak ettim😂 sizi görünce aklıma o geldi kararınız kesindi
Unlura NewMom__ Şurup soğuk süt soda ve miğde için tablet yazdı doktorum ama bir süreliğine rahatlatıyor sonra tekrarlıyor birde yoğurdu denyeyim teşekkürler ☺️
NewMom__ Unlura bende sizin söylediklerinizi deneyeyim 😂 midemde küçük ejderhalar yaşıyor umarım fayda eder 😂
NobleMom NewMom__ Eşim benim gelmemi bekle ben yokken yapma dedi. Onun gelmesini bekliyorum. Bir hafta on güne geliyor inşallah 🙂
EsraaaaK Valla ben tek çareyi karbonatta buldum. Çay bardagına karbonat atıyorum çay kaşıgı ile karıştırıp içiyorum hemen çözüm yanma geçiyor. İsterseniz deneyin bi