Fik Gerçekten de uyku kalitesini arttıran bişey mi merak ettim öyleyese tavsiyeniz varmıdır nerden aldınız flan 😊
neanladinyurdagull Fik ikinci gebeliğim hiç kullanmadım uyurken bacak arasına yastık koymayı tercih ediyorum çok rahat uyuyorum
pinar3435 Mrsfly Fik keşke daha önceki hamileliklerimde alsaymışım o derece yani 😂😂😂 ben trendyoldan aldım çok da memnun kaldım link atarım eğer isterseniz
MadameHappy34 Fik Evet çok iyi gerekli bir şey ben bebeğimi emzirirken de kullanıyorum hatta doğumdan sonra hastane de kaldım 3 gün o zaman da hastaneye götürdüm
Fik Mrsfly sağol canım uyurken zorlanmaya başladım gibi demin Instagram da bir yazı okudum da bir sorayım dedim faydası da çokmuş
Mrsfly Fik https://www.e-bebek.com/baby-mom-5-parca-hamile-destek-seti-p-byp-1608 bunu almıştım ama diğeri de gayet iş görür
neanladinyurdagull Fik denemelisin hemde masrafsız internette bak uyuma şekillerine bende kesinlikle ise yaradı valla
Mrsfly Fik yastık tam aynı görevi görmüyor çünkğ bu aynu zamanda beli de destekliyor hem önden hem arkadan yani cok masraf olmayacaksa tavsiye ederim ben 1 aydır kullanıyorum cok memnunum
Pinklove Fik gereksiz şey bence, hem yatakta onca yer kaplıcak nasıl sarılıp uyuruz😀 Ben bacaklarımın arasına yastık koyuyorum rahat oluyor öyle.
hilalmelisa Fik ben şey yapıyorum yorgana bir ayağımı üste bir ayagimi alta atiyorum. Yorgan bacağımın arasında kalıyor yani. Tam ortada. Sonra yorganın sağını belimin arkasına destek yapıyorum. Önüme de ufak bi yastık koyuyorum karnimin ustune😀 ama tek sorun esime yer yok😀
ASE6154 Benim belimde fıtık vardı uyuyamıyordum ağrıdan yastıktan sonra okadar rahat uyudum ki, birde çocuk doğduktan sonra ortasına yatırdım hep koruma yastığı olarak kullandım