preg_tug 33+6 da kontrolüm vardı bebek tersti doktorumla konuşmuştuk yeri çok iyi 40 a kadar bekleriz sıkıntı yok döner dedi eve geçtim hastaneden temizlik yaptım yemek yaptım. Eşim geldi bı film falan izledik izlerken doğum sahseni vardı benim de içim bı garip oldu yaa dedim sanki içim bir tuhaf karnım gidiklaniyor gibi birde doğuruyormusum bende diye dalga geçtim ama haftam erken birde doktor iyi diyince hiç ihtimal vermedik. Uyuduk gece 2.5 gibi bir sesle beraber şu fiskirmaya başladı sırt üstü yatiyordum bildiğin fıskiye gibi olmuştum 😂 eşim de uyandı tabi ama acayip su geliyor hemen kalktık elektrikler yok. Neyse telefon feneriyle hazırlandım ama üstüm sırılsıklam oldu yeniden başka bir şey giydim o da o şekilde hemen ped falan koydum 3 tane WC ye girdim sular da kesik 😂 neyse hemen çantaları alıp çıktık. Gidene kadar suyum akmaya devam etti. Acilden yürürken daha bacaklarımdan siziyordu açıklığım 8cm olmuş ve sancım çok varmış ben hiç hissetmemisim 3 de girdik 5 de doğuma girdim makat geliş olduğu için sezeryana alındım. 34+0 da dogmus oldu ama çok şükür kuveze girmedi. Şimdi ikinci hamileliğim hatta 34+1 im şu an en korktuğum şey gene suyumun gelmesi özellikle gece yatarken tedirgin yatıyorum