Gamze_20 Merhaba hanımlar ben meyve tüketemiyorum hiç sevmem tek sevdiğim kiraz ama eşim düşük tehlikem olduğu için (kan sulandırıcı kiraz maydanoz ile aynı etkide diyor )tüketmemem gerektiğini söylüyor kiraz gebelikte zararlı mı bilginiz var mı?
leila1 Gamze_20 27. Haftadaydım kirazlar çıktığından beri haftada bir kaç gün kaseyle yedim şükür bir sorun yaşamadım
yanlisanlamaama Gamze_20 ben baya baya yiyorum ya hiç duymadım o özelliği olduğunu gerçi ben kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum bana pek zararı olmadı faydası olmuştur heralde😀 dozunda yerseniz hiç bir şey zararlı değil bence
Deletedmom_103 Gamze_20 valla oturup 1 2 kilo yemezsen bişey olmaz heralde. Herşeyin fazlası zarar zaten. Yine de nefsini öldürmek için ye birkaç tane ben ilk defa duydum kirazın böyle bi özelliğinin olduğunu bugün bi avuç yedim yani şu anlık bişey yok
Gamze_20 dilay_06 çok seviyorum bende o yüzden yemek istiyorum ama eşim öyle söyleyince korkuyorum bilgisi olan varsa yiyebilir miyim acaba 🫣
Sumeyye2341 Kirazın kan sulandırdınız doğru günde 1 porsiyondan fazla tüketmemeye çalış ama 1 porsiyonun (15 adet) bir zararı olmaz
Sumeyye2341 Öbür meyvelerden kesinlikle tüketmeye çalış bebek için de senin için de çok önemli ve faydalı ben çok sevdiğim için sorun olmuyor 😅
Gamze_20 Sumeyye2341 meyve ve et hiç tüketemiyorum miğdem kaldırmıyor arada ama her meyveden birer adet olsa da yemeye çalışıyorum artık ☺️
Gamze_20 Deletedmom_103 Kiraz sapı vs zayıflama ürünlerinde ödem için çok kullanılıyor eşimde sağlıkçı kan sulandırıcı ve maydanoz gibi düşük için tehlikeli olabileceğini söylüyor doktorum kesinlikle maydanoz yeme dedi çünkü
Tubaut Gamze_20 geçen hafta doğum yaptım ebe kan alırken sulandırıcı mı alıyordun dedi hayır dedim o zaman kiraz falan yedin dedi kanım aşırı suluymuş dediği gibi doğumdan önceki günler yemiştim çok şükür ama sorun olmadı aşırı kanamaya sebebiyet verebiliyormuş
Gamze_20 Tubaut Allah hayırlı uğurlu etsin analı babalı büyüsün inşallah hayırlı evlat olsun sizlere inşallah ❤️
rumeyshaan Gamze_20 kan sulandirici etkiye sahip olanlar tarcin ve sarimsak o da kan sulandirici ilac kullanan icin dikkat edilmesi gereken besinlerde yer aliyor eser miktarda yiyebilirsiniz bence