Gokceveannesi Annelerim son günler zor geçiyor,her an doğuruyorum sanıyorum 😁ama son güne kadar bekleyecek galiba bebeğim 🤣 kasik ağrıları,bıçak gibi batma hissi,bel ağrısı ,mide bulantısı ,varis hepsi mevcut 🤣 Allah hepimize kolay doğum versin 🤲
Heyzilwq Gokceveannesi Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲 bizim de 24 gün kaldı heyecan sardı beni de bi an önce doğsun istiyorum zorluklar da var tabii dayanamayacak gibi hissediyorum bazen 🥺
Hilalilkan Gokceveannesi sanırım ama bel kasık sırt mide ağrıları el ayak şişmeleri beni benden alıyo artıkkkk🥺🥺
Heyzilwq Gokceveannesi evet öyle bir de hamilleiğimin başından beri asla normal bir günüm olmadı ve çok daraldım bu yüzden 🥺
Nil_tal09 Ya kizlar sancimiz olmadi diyelim 42 ye kadar sanci gelsin diye bekliycekmiyiz hadi o zmnda gelmedi hic sancimiz yokken suni sanciyla mi basliucaz doguma
Muazzezeker Nil_tal09 devlette takipliyseniz 41 e kadar bekliyorlar kendi gelmezse bebis sanci acilma vs olmazsa suni sanci veriyorlar doğumu baslatiyorlar diye biliyorum
Nil_tal09 Muazzezeker Evet devlete gidiyorum ama suni sanciylada açılmamiz olmazsa sezeryana mi aliyorlar? Çok saçma düşünsenize her iki dogum seklinide yapmis oluyoruz
Muazzezeker Nil_tal09 valla bildiğim kadarıyla baya normal doğumu zorluyorlar riskli durumda sezaryene alıyorlar