Cigdemt Hamileyken çin takviminden bakip bebeğinin cinsiyet tahmini doğru cikan var mi 🙈 6 haftalık hamileyim merak ediyorum.ilk bebeğimin heyecani aslinda sanirim🙈🙈😁😁
Elifaaksoyy Cigdemt Her nekadar inanmasamda böyle şeylere ilk gebeliğim heyecandan bende bakmıştım erkek yazıyordu ama kızım olucak👼🏻😍
Zafley Ben de inanmıyorum ama yine de baktım doğru çıktı. Etrafımdaki 5 hamileye baktırdım hepsi de tuttu😂 tesadüf dicem ama şaştım kaldım 🤷🏻♀️
Cigdemt Zafley yaa 🙈🙈 o zaman belki benim de oglum olur 🙈 hep ilk cocugumun erkek olmasini istemistim.cunku benim abim yok.sacma ama bir abim olmasini isterdim 🙈🙈
Merveklcars Cigdemt canım benimki tutması çinde de rusta da kız yazıyordu hatta bide makasa oturdum 😁 Erkek çıktı doğru değil Çin takvimi
Krispiim16 Merveklcars canım dün kaynanamda bana yaptı gittim makasa oturdum içlerine erkek doğuyor benim içimden kız geçiyor ama rüyalarımın çıktığına inanıyorum ben eşimin ve benim rüyamda da pipisini gördüm oyuzden bende bilmiyorum
BusraOzhan Cigdemt Asla inanmadığım bir tahmin çeşidi arkadaşlarım benim için bakmışlardı kız çıkmıştı hamileliğimde hep erkek belirtilerim vardı ama kızım olacak 😂
Cigdemt BusraOzhan 😁😁 yaaa tutuyor belki ya da denk mi geldi 🙈 cok merak ediyorum.bende de erkek cikti 🙈
BusraOzhan Cigdemt %50 ihtimal var işte ya 😂 Tutanlar kadar tutmayanlar da çok 🤗 Allah’ın bileceği iş yani bu çin takvimi falan hurafe geliyor bana 😂
Zafley Cigdemt Allah önce sağlık versin sonra da gönlünüze göre inşallah kaç haftalık bebiş 😊 ben 12+3 de öğrendim erkek olduğunu. Erkekler daha erken belli oluyo sanırım 😊